суббота

Як лікувати дисбактеріоз?

Необхідно відзначити, що більшість пацієнтів, а нерідко і самі лікарі не знають, що здача калу на загальний аналіз і на дисбактеріоз принципово відрізняються.

Кал на загальний аналіз можна зібрати з вечора в чистий посуд, поставити в холодильник, а вранці віднести в лабораторію.

Кал для виявлення дисбактеріозу НЕОБХІДНО здавати в теплому вигляді в стерильному посуді, і чим раніше після стільця, тим достовірніше будуть результати.

Визначенню підлягають різні ЖИВІ мікроорганізми, і чим більше пройде часу після стільця (плюс 37 градусів З - температура тіла) до аналізу (кімнатна темп. або температура холодильника), тим менше вірогідності виявити мікроорганізм, що став причиною дисбактеріозу кишечника.

Біологічно активна добавка «РЕКИЦЕН-РД», що перебуває на 60% з харчових волокон, чудово зарекомендувала себе при лікуванні дисбактеріозу кишечника як ефективний стимулятор зростання нормальної мікрофлори кишечника - лакто- і біфідобактерій, а також як препарат, що володіє вираженою антитоксичною активністю.

Необхідно відзначити, що в даний час РЕКИЦЕН-РД є наймогутнішим ентеросорбетом в Росії.

Токсинсвязивающая здатність препарату просто вражає - 1 грам РЕКИЦЕНА-РД (у упаковці 100 гр.) зв'язує до 10 тис. смертельних доз наймогутнішої природної отрути - ботулінічеського токсину!

При дисбактеріозі, який характеризується, як правило, накопиченням в кишечнику великої кількості токсинів патогенних мікробів, РЕКИЦЕН-РД просто незамінний!